Gaziantep-Sahinbey ATATÜRK LİSESİ

FORUMU
 
AnasayfaGaleriSSSKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 benden size 12 şaka

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
THE_SILENCER
Administrator
Administrator
avatar

Erkek Mesaj Sayısı : 144
Yaş : 26
Nerden : 12 - FEN - A
Kayıt tarihi : 24/09/08

MesajKonu: benden size 12 şaka   Perş. Eyl. 25, 2008 7:44 pm

1.pc yi 1sn.kapatmanın yolu?

Cevap : Fişi Çekin

2.msnyi en kolay patlatmanın yolu?

Cevap : Kafa çak patlasın

3.İşlemci nasıl yanar?

Cevap : Ateşin üstüne at yansın

4.Pc nin beyni nasıl dağılır?

Cevap : Bira içerse

5.Kullanıcıyı Nasıl korkutursun

Cevap : Bıçak Çekersen

6.Trojan başka şehire Nasıl yollanır?

Cevap : Kargoyla

7.Virüs kimden korkar?

Cevap : Antivirüs

8.CD-ROM neden açılır?

Cevap : Okuma yazma öğrenmek için

9.Fan neden döner?

Cevap : Havalar sıcak olduğu için

10.Pc nasıl uçar?

Cevap : Redbull içince

11.Pc Hızdan nasıl uçar?

Cevap : V-Max takınca

12.Pcnin ömrü nasıl uzar

Cevap : duracell takınca
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://ataturklisesi27.1talk.net
bülent
Normal Üye
Normal Üye


Erkek Mesaj Sayısı : 5
Yaş : 25
Nerden : gaziantep
Kayıt tarihi : 29/09/08

MesajKonu: sitenizi beyendim   Ptsi Eyl. 29, 2008 3:14 pm

cok şakacısınız nerden buldunuz bu şakaları
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
benden size 12 şaka
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Benden Font İsimleri!
» 13-Mart-2010 Cumartesi Dizi Reyting Sonuçları Günlük Reytingler Size Bravo !
» yeni gelmedim ama size kendimi tanıtmalıyım

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Gaziantep-Sahinbey ATATÜRK LİSESİ :: Eğlence :: Eğlence-
Buraya geçin: